Et boudoir shoot kan fange og forevige skønhed og sensualitet. For at få de bedste forudsætninger og dermed bedste resultater, er der flere ting du kan gøre for at forberede dig. På den måde vil de fleste også føle sig bedre tilpas under shootet.

Forventninger

1 Start med at vælge en erfaren boudoir fotograf. Vælg samtidig en fotograf, hvis stil matcher dine ønsker.

2. Gør det klart for dig selv, hvad du vil have ud af dit boudoir shoot. Kommuniker derefter dette til fotografen, forventningsafstemning er altid en god ide.

3. Forbered dine outfits. Medbring forskellige muligheder. Dette kan både være forskelligt lingeri, kåber, skjorter eller hvad du eller kunne have i tankerne.

4. Book eventuelt vores stylist til styling af hår og makeup inden dit boudoir shoot.

5. Se dig selv i spejlet. Øv dig gerne. Det kan få dig til, at føle dig mere tilpas og forberedt. Jeg guider dig altid igennem hele shootet.

Skønhedssøvn

6. Vær opmærksom på de små detaljer. Få for eksempel ordnet dine negle.

7. Pas på din hud i dagene op til dit boudoir shoot. Eksfolier og fugt din hud, det vil også hjælpe dig til, at føle dig mere tilpas i dig selv.

8. Drik en masse vand. Din hud vil takke dig. Drik en masse vand op til dagen for shootet, din hud vil føles bedre og se bedre ud.

9. Skønhedssøvn. Sørg for at få en masse søvn og vær udhvilet op til shootet.

10. De høje hæle. Hvis du har stiletter med stil shootet, så sørg for at de er rene. Tjek også gerne sålerne, som måske vil være synlige på nogle af billederne.

Jeg håber ovenstående, kan hjælpe dig til at tage springet ud i et boudoir shoot. Jeg vil gøre mit til, at du får en god oplevelse.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig,
De bedste hilsner Fotografen 📸

Læs flere artikler: