Lad os være helt ærlige: Det er udmattende, at finde den perfekte gave til Valentinsdag. Måske har din partner allerede “det hele” og ønsker sig ikke noget. Vi forstår det. Vi har været der. Så her er et forslag til en personlig valentinsgave.

Et boudoir-album er en perfekt gave til din partner (og til dig selv)! Hvilken bedre gave end et smukt, intimt album af dig selv? Et boudoir-album er noget din partner kan tage med sig og nyder hvor som helst. Det er også et vidunderlig selvtillidsboost for DIG.

En personlig valentinsgave

Mulighederne er mange

Så hvordan ser et boudoir-album ud? Hvad end du ønsker! Du har mange muligheder når det kommer til boudoir. Du kan holde dig til den klassiske valentinsdags stil, med rødt lingeri. Du kan tilføje flere outfits og blande det sammen eller du kan helt droppe det røde lingeri. Vi snakker altid sammen forud for en fotografering og snakker om stil og ønsker.

den perfekte gave til Valentinsdag

Det autentiske dig

Et boudoir-album er en mulighed for, at få det “autentiske dig” frem. Det “dig”, som måske ikke viser hver dag, men som er specielt tiltænkt din partner. Din partner vil være beæret over, at have et album, der viser den smukke, selvsikre kvinde, som er hans/hendes partner.

Et boudoir-album

Så hvis du går og overvejer en personlig valentinsgave, håber jeg at ovenstående har fået dig overbevist.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig,
De bedste hilsner Fotograf Boudoir 📸