HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ?

ALLE PAKKER OG FOTOSHOOTS INKLUDERER

  • Professionel hår & make-up styling (hvis tilkøbt)
  • Muligheden for at vælge en række fotograferings stilarter under din boudoir fotooptagelse, fx glamour, vintage, feminin, sensuelmorgengave osv.
  • Posering og stil vejledning under hele fotograferingen
  • Ubegrænset antal poseringer og antal fotografier taget. Vi vil fotografere så mange poseringer som vi kan i den reserveret tid. Vi elsker kreativitet og variation!
  • Privat og online-gallerier indeholder alle billeder fra dagen, men hvor jeg har valgt nogle ud, og givet dem et ekstra touch
  • Retouchering og effekter er inkluderet som standard, på de valgte billeder, der er inkluderet i den valgte pakke

FOTOGRAFENS VALG

Boudoir Studio kan lide, at vise sine kunder alle de forskellige finish og retouchering stilarter der er til rådighed. Jeg vil vælge min favorit fotos fra din boudoir fotografering.

Disse udvalgte billeder vil være retoucheret i vores stil med en bred vifte af effekter, anvendt som et eksempel på, hvad der er muligt, og kun foreslag, til hvordan dine boudoir billeder kan komme til at se ud i det færdige resultat. Vores filosofi er, at “Billeder kan se meget forskelligt ud afhængigt af den anvendte effekt, således at der skabes en bred vifte af visuelle eksempler. Det er vigtigt, at vores kunder kan få en fornemmelse af det færdige produkt, og derved meget vigtig, og værd at bruge tid på at skabe, “WOW effekten”!”

BETALING & DEPOSITUM

Når billederne er klar og færdig behandlet, får du en faktura på mail.

Aflysning skal ske senest 24 timer før fotograferingen. Ved aflysning senere end 24 timer før fotograferingen eller ved ikke at dukke op, sendes en faktura på kr. 1400,-

TIDSHORISONT

Der går ca 7 dage efter fotograferingen, før du modtager en mail med et link til galleriet. Galleriet er tilgængelige i 1 måned, hvor du har tid til at udvælge dine fantastiske boudoir fotos.

Efter bestillingen af dine ønskede billeder til retouchering, skal du forvente en arbejdstid på 7 dage, før billederne er endeligt klar, og hvis du har bestilt en bog går der op til 7 dage mere, før den er klar.

Værd i god tid med bestilling af din boudoir fotograferingen, hvis du har en deadline, og billederne skal gerne tages senest 1 måned før de skal bruges 🙂