Bryllupssæsonen står for døren og jeg har igennem tiden haft mange kvinder i studiet, som ønsker at give deres udkårne den perfekte morgengave. Her er et lille sammendrag af hvordan det er gået, så du kan blive inspireret til når du, din veninde eller din søster spørger, “hvad er den perfekte morgengave?”.

Hvorfor boudoir i morgengave?

Morgengaven til din udkårende kan være svær at finde, især hvis vedkommende er manden eller kvinden, som har alt eller som aldrig ønsker sig noget. Denne udfordring har heldigvis en nem løsning. De fleste gange er den perfekte gave nemlig smukke billeder af dig selv. De er personlige og lavet med kærlighed. Billeder bliver ikke som tøj forvasket, eller forsvinder i fortiden som et gavekort til et ophold. Perfekt morgengave!

En gammel tradition

Boudoirbilleder i morgengave er en gammel tradition, hvor den smukke brud finder en fotograf hun er tryg ved og får taget en række fotos, indenfor en eller flere af de forskellige boudoir genre. Måske i pænt lingeri, brudeslør eller lidt mindre påklædt. Boudoir er smagfulde, pikante billeder der viser lidt hud.

En ekstraordinær gave

Billeder holder for evigt. De kan stå på min partners kontor, natbord, i tegnebogen mm. Vi kan sammen skabe de helt perfekte billeder og den helt perfekte morgengave hos Boudoir Studio i Aalborg. 

Du skal give din partner et eller flere boudoirbilleder i morgengave, som en ekstraordinær, glamourøs og personlig gestus fra hjertet.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig,
De bedste hilsner Fotografen 📸

Læs flere artikler: