DEN FRÆKKESTE MORGENGAVE

I 2020 har der været tonsvis af kvinder i mit studie da Bryllubssæsonen stod for døren i årets højsæson. Her er et lille sammendrag af, hvordan det er gået, så du kan blive inspireret til når du, din veninde eller din søster spørger, “Hvad skal jeg give min ægtefælde i morgengave”?

HVORFOR BOUDOIR BILLEDER I MORGENHAVE?

Morgengaven til din udkårende kan være svær at finde, især hvis vedkommende ofte ikke er den bedste til at skrive ønskeliste til jul og fødselsdag. Denne udfordring har heldigvis en nem løsning. De fleste gange er den perfekte gave nemlig smukke billeder af dig selv. De er personlige og lavet med kærlighed. Billeder bliver ikke som tøj forvasket, eller forsvinder i fortiden som et gavekort til et ophold. Perfekt morgengave!

boudoir foto-16

Boudoirbilleder i morgengave er en gammel tradition

Boudoirbilleder i morgengave er en gammel tradition, hvor den smukke brud finder en fotograf, hun er tryg ved, og får taget en række fotos, indenfor en eller flere af de forskellige boudoir genre. Måske i pænt lingerie, måske i mindre tøj eller lidt mindre påklædt. Boudoir er ikke porno eller nude, men smagfulde, pikante billeder, der viser lidt hud.

BOUDOIR FOTOGRAFi

Jeg vil lige dele dette billede med jer 🙂 Lyset er lagt, så det er formerne der træder frem, og giver kvinden en helt fantastisk figur. Undertøjet og make up´en har hun selv valgt, og ville gerne have et mere råt boudoir look i dette miljø frem for det bløde sensuelle. Hun havde valgt 4 miljøer, så der var masser af tid til, at prøve forskellige udtryk og positioner af 🙂