OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

JEG ER MEGET GENERT OG BEKYMRET OVER MIN KROPSFORM, OG AT JEG IKKE VIL SE GODT UD PÅ BILLEDERNE!

Alle kvinder har forskellige former og størrelser, høj, kort, store og små. Der er ingen som kan sige, at den ene er bedre end den anden. Men tillid og tro på dig selv, er hvad der giver fantastiske billeder.

Boudoir sessioner handler om, at have det sjovt, blive stylet, klædt på, håret sat og man glemme lidt af usikkerheden. Forkæl dig selv med nyt lingeri og skønhedsbehandlinger før sessionen så der er skabt en god grobund for fantastiske boudoir billeder!

DAMERNE I DIN BOUDOIR & GLAMOUR GALLERIER ER SMUKKE, ER DE PROFESSIONELLE MODELLER?

Nej, alle piger på siden er almindelige piger/damer. Jeg fotograferer damer i alle aldre og størrelser ud fra hver persons enkelte ønske, hvad enten det er en gave, selvtillid boost eller lingeri fotos.

Jeg har meget erfaring i at arbejde med mennesker grundet en række forskellige opagver (som bryllupsfotograf og arbejde med Q magasin og bladet Psykologi) og er derved i stand til at bringe din tillid og skønhed frem i billederne. Retouchere og effekter er sekundært til dette, ægte skønhed kommer indefra, og det er grunden til, at vores boudoirs studios kunder har en udstråling!

HVEM VIL VÆRE I STUDIET, MENS JEG HAR MINE BILLEDER TAGET? KAN JEG TAGE EN VEN?

Der vil altid kun være mig og dig i studiet, mens du har din sensuelfotografering. Hvis du har booked stylist, så pakker hun sammen lige efter, og går inden fotograferingen går igang.

Hvis du foretrækker en ven eller et familiemedlem til at være til stede, mens du er ved at blive fotograferet, så medbring en kvindelig anstandsdame, da boudoir studio er et “kun kvinder” studie, og da dette er meget mere afslappende for dig.
Jeg mener, at boudoir fotografering er bedst uden tilskuere, og når andre mennesker ikke er til stede under fotograferingen, uanset køn, da er der flere øjne på dig, hvilket resulterer i at kunden ikke kan slappe helt af. Ud af alle session med og uden anstandsdamer, er resultaterne langt bedre, når kunden har været på egen hånd, da det giver en afslappethed og vi får derved deres fulde koncentration til poseringen og situationen.

JEG VIL VIRKELIG GERNE HAVE EN STYLIST TIL MIN BOUDOIR FOTOGRAFERING, MEN JEG ER BEKYMRET FOR, AT JEG IKKE VIL LIGNE MIG, SKAL DU RÅDGIVE?

Styling til kameraet er meget anderledes end hverdagens make-up, og kan satengs være 50% tungere. Jeg vil altid rådgiver dig til at vælge den professionelle styling, så du kan være sikker på, at stylingen er egnet til billedet. Du får også chancen for at slappe af og få en snak og samtidig være fagligt poleret og derefter virkelig føle dig klar til boudoir fotograferingen!

Vores stylist vil aldrig gøre noget, du ikke ønsker. Hun lytter og opfylder dine ønsker … en ægte professionel! Vores kunder er som regelmæssigt forbløffet over deres styling og ønsker at tage vores stylist med hjem i deres lommer!

Hår og make-up er altid stylet efter dig og dit udseende, så det kan være så let og naturligt, eller så tungt med røde læber, alt efter som du ønsker. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte, tager vi en snak om det på dagen.

KAN DU RETOUCHERE MINE BILLEDER, OG ER DET RETOUCHERING INKLUDERET I PRISERNE?

Jeg retoucherer og pålægger effekter til de billeder, du ønsker, og det hele er inkluderet i produktets pris.

Retouchering er et meget usikker emne, og folk enten elsker det eller hader det. Vi retoucheringer billeder til den enkelte kundes krav, hvad enten det er at fjerne en delle, styrke kurven, fjerne ar, glatte huden ud osv osv. Jeg fjerner som udgangsgpunkt, kun de dagsbestemte ting, det vil fx være blåmærker, bumser osv. De permanente ting, som ar, modersmærker osv, skal jeg bedes om at redigere væk.

HVOR LANG TID SKAL JEG VENTE MED AT SE MINE BILLEDER?

Der kan gå op til 7 arbejdsdage før dine billeder til at være klar til onlinevisning, da udvikler og prøve retouchering er en langvarig proces.

Fotografering er kun 50% af jobbet. Vi har altid til formål, at få billeder til kunder ASAP, men det kan være op til 14 arbejdsdage i meget travle perioder.

HVORDAN SKAL JEG ANKOMME TIL MIN SENSUEL FOTOGRAFERING?

Du skal ankomme i løst siddende tøj for, at minimerer mærkerne på kroppen.Og gerne kroppen smurt ind i en god fugtgivende creme. Håret skal helst være daggammelt vasket, og IKKE vådt når du kommer ( hvis du har valgt stylist).

Hvis du selv står for make up, skal du huske, at lyset tager 50% af make uppen, så den skal have lidt mere gas 🙂