En boudoir fotografering er en personlig oplevelse, og for de fleste er det første gang de skal stå foran et kamera. Derfor er det vigtigt at du er tryg, både omkring fotografen og omkring hele oplevelsen. Du vil opleve at være småspændt ved ankomst og de første minutter under fotograferingen, hvilket er meget normalt 🙂

Det er vigtigt ved valg af din boudoir fotograf, at du synes godt og billederne, posering og stemningen på hjemmesiden, og hvordan lyset bruges i forholdtil hvad der lyst og, og hvad der er i skygge. Mange kvinder er mest trygge ved en kvindelig fotograf, og valget skal derfor også stå på denne, da afslappethed afspejles i boudoir billederne.

inspiration inden for boudoir-billeder af par

Tag en god snak med boudoir fotografen

Tag en god snak med boudoir fotografen omkring dine ønsker og mål, og mail evt. nogle billeder du ønsker i samme stil, for at sikre i har samme forventninger til fotograferingen.

De fleste fotografer tillader du medbringer en veninde under fotograferingen, men værd dog opmærksom på, at flere end en under fotograferingen kan fjerne dit fokus.

Hos os er du mere end velkommen til at kontakte os, og tage en snak, for at finde ud af, hvilken pakke der passer bedst til dig, og hvilke miljøer og lingeri ud ønsker. Vores Boudoir Studie i Aarhus er et “kvinde kun” studie, og med kvindelig stylist ( hvis tilvalgt). 

Læs mere: