STYLING OG MAKE-OVER

Glamour og boudoir makeovers og styling kan være lige så naturlig eller glamourøs, som du ønsker det. Målet er ikke at skjule, hvad der er indenunder, men at forberede dig til kameraet, fremhæve dine bedste træk og bringe din tillid frem – det er det, der gør flotte fotos.

Hår og make-up styling kan være noget af en jungle for nogle kunder. Stylisten kan se, hvordan dine træk kan maksimeres med forskellige teknikker og afprøve farvenuancer, som du aldrig havde aldrig troet ville klæde dig.

Styling foregår altid på et niveau, hvor kunder er med og tilfreds. Nogle mennesker bekymre sig om ikke, at ligne sig selv eller at få for meget make up på, men da der er ikke en standard makeover, når det kommer til styling. Lyset fra lamperne udligner en del make up, så reglen er, at der gerne må bruges mere end normalt!

En ting alle kunder bør indse

En ting alle kunder bør indse, er, at de skal være klar til en boudoir fotografering, og da fotografeingen ikke er en hverdags oplevelse, må boudoir billederne også godt vise mere end ud over det sædvanlige. Et stort antal af kvinderne har aldrig set sig selv i smukt lingeri, på luksuriøse vintage møbler osv, så du er derfor også nødt til at være parat til at se dig selv i et andet lys.

En anden unik tjenester er fotodokumentation af styling processen. Billederne viser hele forvandlingen og giver et fantatstisk helhedsbillede af hele oplevelsen.