HVAD SKAL JEG VÆLGE?

HVILKEN BOUDOIR SENSUEL ELLER BODYSHOT FOTOGRAFERING SKAL JEG VÆLGE?

Vi har bygget vores priser på, fotografering med studie tid, og slutproduktet som base, frem for tema eller opsætning af miljø, hvilket resulterer i en bred vifte af anvendelser indenfor hver pakke.

Altså for eksempel, kan en kvinde, der ønsker en boudoir brud / morgengave fotografering bruge nogle af ​​de tilgængelige miljøer, fordi det kun er påklædning, der gør temaet “brude”.

En dame der poserer på en sofa i brude boudoir lingeri, kan vælge den samme pakke som en kvinde, der har brug for et tillids løft og derved kræver nogle mere frække og sensuelle billeder.

Den eneste forskel mellem de to, er den måde, hvorpå der fotograferes posering/attitude og hendes tøj / lingeri. Hvis kunden ønsker et romantisk og forførende boudoir fotos til sin partner, fotograferer vi ikke samme billeder som, hvor der skal portrætteres en kvinde, der ønsker en stil der er glamour, sensuel eller vintage.

Vi tilbyder 5 Boudoir fotograferings pakker. Alle pakker tilbyder forskellige længder af fotooptagelse tid, fastsatte beløb og lingeri skift og en række af lækre produkter til gavebrug.

Alle pakker tilpasses efter dine behov og ønsker både før og efter fotograferingen

HVAD ER “MILJØER”?

En af miljøerne er den lækre vintage sofa, eller det guldbelagte tapet der virkelig siger glamour. Vi har en spændende variation i boudoir miljøer vi sammensætter efter dine ønsker.

Et miljø setup tager en del tid, da vi blandt andet guider kunden igennem de forskellige variationer i poseringer, der kan bruges i miljøet. Endvidere vælger vi sammen hvilket lingeri, der passer til det valgte miljø.

HVAD ER FOTOGRAFERINGSTID?

Det er den tid, du står foran kameraet, og du skal ikke medregne selve stylingen og ændring af baggrund. Jo mere tid vi har på dagen, jo flere lingeri skift og miljøskift kan vi få med.

LÆSER DU VORES BLOG?

En boudoirfotografering er for alle aldre

En boudoirfotografering er for alle aldre

Ovenstående hører jeg virkelig tit. Specielt kvinder over 40, er bekymrede for deres alder i forhold til en boudoirfotografering. Måske kvinderne mindes deres yngre år og føler, at en boudoir fotografering hørte den tid til. En boudoir fotografering er for alle aldre....

En personlig valentinsgave

En personlig valentinsgave

Lad os være helt ærlige: Det er udmattende, at finde den perfekte gave til Valentinsdag. Måske har din partner allerede "det hele" og ønsker sig ikke noget. Vi forstår det. Vi har været der. Så her er et forslag til en personlig valentinsgave. Et boudoir-album er en...

EN MORGENGAVE LAVET MED KÆRLIGHED

EN MORGENGAVE LAVET MED KÆRLIGHED

DEN FRÆKKESTE MORGENGAVE I 2020 har der været tonsvis af kvinder i mit studie da Bryllubssæsonen stod for døren i årets højsæson. Her er et lille sammendrag af, hvordan det er gået, så du kan blive inspireret til når du, din veninde eller din søster spørger, “Hvad...