I dag er det svært, at flygte fra mediernes billede af “den perfekte krop”. Vi er kommet langt, men der er lang vej endnu. Det fylder på vores sociale medier, på fjernsynet og i gadebilledet. Billedet kan være svært at flygte fra, omend vi gerne vil. Vi ved alle, at “den perfekte krop” ikke findes.

En hurtig søgning på google viser, at silhuetten varierer betydeligt når vi bevæger os rundt i verden. Jeg tror det handler om “øjet der ser”.

Skønhed er ikke statisk

Som vi lever vores liv, ændres vores kroppe. Det kan være du har været igennem et større vægttab eller en større vægtøgning. Det kan være sygdom, graviditet, alder eller bare livet, som sætter sine spor. Og hvis det er de rigtige “øjne der ser”, så er du lige præcis, som du skal være i alle de stadier.

Mit mål med en boudoir fotografering er altid, at hjælpe dig til at se dig selv med de rigtige øjne.

Dokumenter din krops rejse

Boudoir er en genre, som er helt tilbage fra 1920’erne. Den har altid fremstillet den kvindelige form, som den er. Selvfølgelig tilsat lækkert lingeri, fine miljøer og fotostudier, men med kvinden i centrum. Hendes kurver, ar og fregner. Hele pakken.

Det er vigtigt for mig, at fange præcis dine gode sider, din personlighed og det som gør dig unik. På den måde fanger vi alle stadier i livet, hvilket gør boudoir til den perfekte måde, at dokumentere din krops rejse på.

Så gennemgår din krop en større forandring og har du brug for hjælp til, at finde de rigtige øjne, så hjælper jeg dig hellere end gerne.

Slutteligt

Det er meningen, at vores kroppe skal ændre sig. Hvert nyt mærke, fregne eller anden forandring viser at vi lever – og livet skal leves og fejres. Så jeg håber du vil fejre din krop og dens forandringer – jeg vil hellere end gerne hjælpe.

Er du interesseret i et fotokursus?

Hvis du går og overvejer en Boudoirfotografering, håber jeg at ovenstående har fået dig overbevist.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig,
De bedste hilsner Boudoir fotografen 📸

Flere artikler: