BOUDOIR ER EN MAGISK, BLID OG SOFISTKANT FOTOGENRE. HER FÅR DU LIGE EN SMAGSPRØVE PÅ, HVAD DU KAN GÅ KLIP AF, HVIS DU IKKE VÆLGER BOUDOIR DRØMMEN.

“Art of Boudoir” omhandler kunst og selvudfoldelse gennem kvindekroppen.

Hos Boudoir Studio mener vi, at ægte boudoir fotografering skal fange en kvindes fysiske samt ixndre skønhed i en æstetisk, yndig og sensuel måde. Dette skal være en god og tryg oplevelse HVER GANG.

I vores studie i Hasseris eller på den udendørs location du har valgt for fotosessionene, har vi altid en professionel og respektabel håndtering af vores kunder. Ingen tvivl om, at det er helt okay ikke at være vandt til at stå foran et kamera! Vi hjælper dig. 

Stine Bro er vores kvindelige fotograf, som sammen med dygtige make-up artister giver dig lov til at stå i front men samtidigt guider dig hele vejen gennem fotosessionen. 

Vores fotograferinger er således en oplevelse, der skal begejstre samt booste din selvstillid og sætte dig selv i et nyt lys.

HVAD SKAL JEG MED EN BOUDOIR BILLEDER?

Hvad du i sidste ende vælger at bruge billederne til er op til dig. 

Størstedelen af vores kunder, får dem taget i forbindelse med en gavegivning. Dette kan være til jul eller i morgengave de skal forære til deres partner den første morgen efter deres bryllup. Det er en smuk gestus. 

En mindre andel, får dem tager, for at booste deres selvtillid. Andre, til dating profiler eller model portefølje. Det er kun fantasien sætter grænser.